BejelentésA jánkmajtisi Szentháromság Római Katolikus Egyházközség honlapja

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek.
+
Ingyenes tanulmány:
10 megdöbbentő ok, ami miatt nem megy az angol.
Idézetek

Kedves Olvasó!

Ebben a menüpontban Istenről, Jézusról, Isten - és Jézus keresésről, a vallásról, a hitről, a szentekről szeretnénk idézeteket megjelentetni nem ismert kortárs íróktól.
Mindenki (településtől függetlenül) elküldheti saját versét e-mailcímünkre, és megjelölheti a vers melyik része jelenjen meg honlapunkon, vagy eleve csak versének egy részletét küldi el. Azért jelentetünk meg településtől függetlenül idézeteket, mert a jánkmajtisi és a környező települések lakói honlapunkat olvasva képet kaphatnak más települések íróinak e témában írott véleményéről, illetve a nem szatmári olvasók is megismerhetik a mi térségünk íróit, és egyházközségünket.

Ezzel az emberek közötti (lelki) összetartozást kívánom erősíteni, és az idézetek segítsége által erőt önteni az emberekbe, hisz ezeket a sorokat olyan emberek írták, írják, akik köztünk járnak, olyan egyszerű emberek, mint mi, akiknek hasonló problémáik vannak, hasonlóképpen keresik az utat (az Istenhez vezető utat is), a nyugalmat, a békességet, a boldogságot. (A szerkesztő)

------------------------------------------------- IDÉZETEK:

"Nem üres már a szívem, nem sóhajtoz lelkem, hisz békére leltem Benned, én Istenem." Tukacs Istvánné Ica: Kerestelek (Jánkmajtis)

"Bocsánatra tanítottál, lelkünkbe nyugalmat adtál. Szívben felülemelkedve, Élünk örök szeretetbe." Tukacs Istvánné Ica: Bocsánatra tanítottál (Jánkmajtis)

"Ember, feledd magad, Hogy magadra lelhess! Találd meg az utat, Bármily tövises." Tukacs Istvánné Ica: Találd meg utad (Jánkmajtis)

"S ha bűneink miatt elesünk, Úgy legyen erőnk felállni. Bár nagy a harcunk és küzdelmünk, Nem szabad lenn maradni.
... Ha nagyon nehéz már bűnünk terhe, Emeljük fel tekintetünket Megváltó Jézusunk keresztjére, Megsokszorozza erőnket." Tukacs Istvánné Ica: Jöjj hát, életem keresztje!(Jánkmajtis)

"Minden jó lélek segítsen, hisz napunk lemenőben. Mivé lesz az egyházunk, ha segítséget nem kapunk. Tönkremnnek templomaink, leomolnak szép szobraink." Tukacs Istvánné Ica: Minden jó lélek segítsen (Jánkmajtis)

"Az Istennel szívedben szeretni, Mi tudna ily boldogságot adni? Minden nehézség el fog törpülni, Ha már így leszel képes szeretni." Tukacs Istvánné Ica: Hol a boldogság? (Jánkmajtis)

"Oly magas a mérce Uram, melyet nekünk állítottál. Nehéz nekem betartanom, mit várnál, mit tanítottál." Tukacs Istvánné Ica: Gondolatok (Jánkmajtis)

"Életem egy hullámvasút. Voltam odafenn, voltam odalenne. S mikor véget ért az út gödörbe estem. ... Kivert kutyaként szenvedtem, nem találtalak. Nem is hívtalak. Én egyetlen Jó Istenem, nem is vártalak. ... S kíhúztál a mélységből. Adtál szeretetet, végtelen hitet. Részesültem a reményből, mely örök élet." Tukacs Istvánné Ica: Életem (Jánkmajtis)

"Feltörni vágyok a mélyből, egyre csak vesztek az erőmből. Kérlek, Uram, kegyelemből szabadíts ki börtönömből." Tukacs Istvánné Ica: Óhajok (Jánkmajtis)
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!